Ons team

Onze school heeft een groot team met 20 leerkrachten, 10 personen die onderwijsondersteunend zijn en een directeur. Groot in de zin van veel collega’s, maar ook groot in kennis. Het is een gemixt team qua leeftijd van leerkrachten maar ook gemixt qua meesters en juffen. Er is veel deskundigheid aanwezig in het team op verschillende vakgebieden.

Het team van CBS De Hoeksteen bestaat uit professionele leerkrachten en onderwijs ondersteuners. Het is een leergierig team waarbij diverse leerkrachten bezig zijn met een studie om zich verder te bekwamen en te ontwikkelen in hun vakgebied.

Het managementteam bestaat uit de directeur, teamleider en de zorgcoördinator. Zij zorgen voor inspiratie, creëren ruimte voor groei en bepalen samen met de rest van het team de richting en het beleid van de school. Samen zijn wij sterk gericht op groei en ontwikkeling van onszelf en onze leerlingen. 

Kinderen ontwikkelen zich verschillend. Wij hebben een team wat zo goed mogelijk bij al deze verschillen kan aansluiten, inspireren, begeleiden en ondersteunen waar nodig. Zodat al onze leerlingen kunnen groeien. 

Wij hebben op school een rekenspecialist, een hoogbegaafdheidsspecialist, een taalspecialist, een ICT-specialist en een gedragsspecialist.

Voor meer praktische informatie over het team en de groepsindeling verwijzen wij u naar de informatiegids.