Locatie

CBS De Hoeksteen

CBS De Hoeksteen is gekozen als naam voor de school aan de Siersteenlaan. Een steen als stevig fundament om op voort te bouwen. Met verschillende bouwstenen leiden we onze kinderen op tot wijze, goed samenwerkende wereldburgers. Op onze school komen alle kinderen tot hun recht. Of ze nu makkelijk leren of extra ondersteuning nodig hebben.

Wij werken vanuit vertrouwen in elkaar en het samen willen doen. Wij stimuleren kinderen om het elke dag een beetje beter te doen en zo boven zichzelf uit te stijgen en steeds te groeien. Maar we steken ook stevig in op veiligheid,  jezelf kunnen zijn en je goed voelen op school. We stimuleren kinderen om elkaar te helpen, mee te doen en te betrekken bij activiteiten. Met elkaar durven we fouten te maken en laten we vol trots zien waar we goed in zijn. We willen dat al onze kinderen met plezier naar school gaan!  

Om kennis te maken met onze fijne school hebben we peuter-kijk-ochtenden. U kunt dan met uw zoon of dochter op school komen en kennismaken met de leerkracht, andere ouders en directie. We geven u een inkijkje in onze manier van werken en nemen u mee de school in.  

De data van de peuter-kijk-ochtenden zijn:

  • Vrijdag 19 november
  • Vrijdag 4 februari
  • Vrijdag 11 maart
  • Vrijdag 8 april
  • vrijdag 20 mei

De ochtend is van 08:30 tot 10:30 en u kunt zich aanmelden via het contactformulier onderaan onze website. Bellen kan via 050-579 15 50.

Wilt u uw zoon of dochter aanmelden bij onze school, dan plannen we een kennismakingsgesprek.

Wij ontmoeten u graag.